položek
s DPH
  • Zobrazit

Ochrana osobních údajů


Osobní údaje jsou používány pouze pro zaslání objednané zásilky a pro komunikaci se zákazníkem.
Zavazujeme se, že nikdy nebudou poskytnuty Vaše osobní údaje třetí osobě.


Plné znění o ochraně osobních údajů.

  1. Respektujeme Vaše soukromí a sběr Vašich osobních údajů provádíme pouze za účelem bezproblémového provozu obchodu. Osobní údaje (zejména jméno, příjmení a adresa) zákazníků jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Veškerá data, která od vás získáme při registraci do databáze, jsou chráněna před potenciálním zneužitím. Tato data identifikují Vaši osobu či firmu jako kupujícího a používáme je pouze k účelům jako je doručení zboží, potvrzení přijetí objednávky, expedice zboží, fakturaci apod. V případě, že budete chtít dodat zboží na jinou adresu, než je ta, která byla uvedená při registraci, můžete toto při odeslání objednávky snadno učinit.

     
  2. Vaše osobní data jsou důvěrná a nejsou poskytována žádným subjektům. Prohlašujeme, že neprodáváme, nepronajímáme a ani jinak neposkytujeme osobní data svých zákazníků žádné třetí straně. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, které jsou nutné pro bezproblémové doručení zboží.

     
  3. Zákazník uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v naší databázi po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním. Zákazník má právo přístupu ke svým osobním údajům a právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům.


KATEGORIE

Mohlo by vás zajímat
Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody
Akční nabídka
Nejprodávanější

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
www.spodni-pradlo-sassa.cz
Podprsenky |  kalhotky | košilky a body stahovací prádlo | bavlněné prádlo | nadměrné velikostiplavky
push-up | vyztužené | s kosticemi | bez kostic | sportovní | mateřské podprsenky

 panty | tanga | slipové kalhotky
www.comps.cz
www.kuchyne-domacnost.cz
 

JavaScript musí být povolen